Transport Aerian

Transport Aerian

Transportul aerian este cel mai rapid mod de transport al marfurilor intr-o perioada definita de timp, pe un anumit traseu. De aceea, personalul companiei noastre este specializat in furnizarea celor mai bune solutii astfel incat bunurile clientilor sa ajunga la destinatie la timp. Venim in sprijinul clientilor nu doar cu personal de specialitate, ci si cu servicii de transport in sistem charter, transport door-to-door sau transport airport-to-airport.

Printre serviciile puse la dispozitie de compania noastra se numara atat transportul de tip charter cat si posibilitatea de a repartiza marfurile conform intelegerilor. Fiind una dintre cele mai importante companii din tara noastra privind transportul aerian, depunem eforturi imense pentru a livra marfurile la timp, la cel mai mic cost posibil. Noi creem solutii eficiente si flexibile de transport aerian pentru clientii nostri prin coordonarea transportului aerian de marfa la nivel global. Avem reprezentante si oferim servicii de manipulare a marfurilor pe cele mai aglomerate aeroporturi din lume, precum si personal bine antrenat, disponibil oricand pentru a raspunde imediat provocarilor.

Noi intelegem importanta comunicarii deoarece este esentiala pentru a asigura clienti ca marfa este livrata conform intelegerii. Folosim tehnologii moderne astfel incat clientii nostri sunt intotdeauna tinuti la curent cu progresul transportului.

CONTACTEAZA-NE

Va rugam sa ne contactati folosind datele de mai jos. Completati formularul online pentru a ne adresa orice intrebare, sugestie sau cotatie de pret.


Sos. Garii Catelu, nr.174
Sector 3, Bucuresti

E: office@transportgrup.ro
T: 0742 224 545