Transport Maritim

Transport Maritim

Oferind servicii de transport maritim dorim sa ne crestem valoarea in ochii clientilor nostri si sa le punem la dispozitie diverse solutii pentru transportul diferitor marfuri. Din flota folosita de compania noastra fac parte nave diversificate, de inalta performanta care respecta toate normele ecologice. Astfel, oferim diversitate in capacitatea noastra de transport maritim containerizat si bulk si flexibilitate pentru a servi diferite segmente de clienti. Cand vine vorba de transport maritim, oferim maxima seriozitate si atentie cerintelor clientilor, incercem sa intelegem nevoile lor si in acelasi timp lucram fara oprire pentru a crea solutii durabile. Acest lucru ne-a permis sa ne extindem dincolo de granitele Europei oferind servicii de transport maritim din China, Brazilia, Mexic si nu numai.

Valorea si operativitatea serviciilor de transport maritim, adaptabilitatea privind manipularea marfurilor cand vine vorba de incarcare si descarcare in conditii de siguranta deplina si posibilitatea de stocare a bunurilor, constituie principalele caracteristici datorita carora merita sa alegeti compania noastra. Misiunea noastra este sa va oferim servicii rentabile si eficiente.

CONTACTEAZA-NE

Va rugam sa ne contactati folosind datele de mai jos. Completati formularul online pentru a ne adresa orice intrebare, sugestie sau cotatie de pret.


Sos. Garii Catelu, nr.174
Sector 3, Bucuresti

E: office@transportgrup.ro
T: 0742 224 545