Transport Rutier

Transport Rutier

Pe o piata extrem de competitiva a transportului rutier intern si international de marfuri, compania noastra se diferentiaza de celalalte, oferind servicii personalizate in functie de nevoile fiecarui client. Fiecare comanda este tratata individual cu maxima seriozitate. Cheia succesului nostru in transportul rutier consta in monitorizarea continua a intensitatii traficului de-a lungul a mii de kilometri de infrastructura rutiera, pregatirea soferilor si stabilirea celor mai sigure si rapide rute.

Deoarece oferim servicii de transporturi agabaritice si transporturi de marfuri periculoase, soferii nostri beneficiaza de formare profesionala conform legilor in vigoare si sunt supusi unor proceduri riguroase de siguranta. Va puteti baza pe noi pentru livrarea la timp, eliminand astfel cheltuielile costisitoare datorate intarzierilor sau incidentelor. Promisiunea noastra pentru clienti este siguranta, performante si liniste sufleteasca atunci cand oferim servicii de transport ADR – toate clasele.

Pentru a pune la dispozitia clientilor servicii de transporturi la temperatura controlata, in parcul nostru auto exista camioane frigorifice care respecta toate standardele de calitate astfel incat marfa sa ajunga la destinatie in siguranta.

Fiind o parte activa a unui sistem multilateral de infrastructura aflat intr-o permanenta dezvoltare, compania noastra se poate dovedi a fi un tovaras de incredere, indiferent de destinatie.

CONTACTEAZA-NE

Va rugam sa ne contactati folosind datele de mai jos. Completati formularul online pentru a ne adresa orice intrebare, sugestie sau cotatie de pret.


Sos. Garii Catelu, nr.174
Sector 3, Bucuresti

E: office@transportgrup.ro
T: 0742 224 545